2018-10-07 10:41:14• hírek • Szatmár.ro

Szatmári karatés eredmények

Október hatodikán, szombaton Nagyvárad adott otthont a Bihar Trófeája, nemzetközi karate versenynek. A mezőny erős volt, 7 országból 300-an érkeztek kisebb és nagyobb sportolók megmérettetésre.

A Szatmárnémeti Szamurájok csapatát 10 fiatal képviselte: Pop Irina, Grosan Cerenesteanu Alexia,Cucuiet Cezar, Nagy Tamás, Vida Márk, Olosuteanu Andrei,  Jenei Dávid, Szász Róbert, Mihali Matei, Magos Robert Patrick. A felkészítő edző, Magos Robert a tatami széléről szurkolt a mérkőzéseken.

 

Nagyon nehéz versenyben volt része a csapatnak. Nem csak nehéz, de hosszú is volt, mert volt olyan korcsoport, melyben 19-en is szerepeltek. Este 22 órakor a szamurájok még javában küzdöttek az érmekért. Megérte a fáradozás, hiszen a harcosok közül egyik ügyesebb volt, mint a másik, annak ellenére, hogy sokan közülük első alkalommal versenyeztek életükben nemzetközi mezőnyben.

 

Azok akik éremmel tértek haza: Pop Irini - ezüst, Grosan Cernesteanu Alexia - ezüst, Vida Márk - bronz, Mihali Matei - bronz. Gratuláció jár a kimagasló eredményért, és köszönet a szülőknek a lelkes türelemért.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: